0377 100 941

Luni - Sambata: 08.00 - 20.00

0item(s)

Nu aveţi niciun produs în coş.

Politica de Confidentialitate si Securitate

  Best Auto Vest ia foarte in serios securitatea și confidențialitatea datelor primite de la clienți, de aceea Bestautovest.ro respecta legile in vigoare privind confidențialitatea datelor. Best Auto Vest se angajează sa nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și sa le folosească numai in scopul stabilirii contactului cu clienții săi precum si in scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului si a ofertelor acestuia. Best Auto Vest nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terțe persoane fizice sau juridice.

Ce informații colectăm ?

Sunt două tipuri de informații pe care le colectam de la utilizatorii noștri.

Date personale furnizate:

Toate Datele Personale furnizate de către Utilizatori in scopul de a avea acces sau de a achizitiona anumite produse sunt protejate conform Legii 677/2001 privind protecția persoanelor, in ceea ce privește procesarea datelor personale precum si libera circulație a acestor date.

Informațiile solicitate dvs. prin formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru livrarea produselor comandate si anunțarea promoțiilor in curs, si nu vor fi furnizate unei terțe parți.

Sunteți obligat sa furnizați datele solicitate prin formularul de comanda, acestea fiind necesare facturării si livrării. Refuzul dvs. in privința furnizării acestor informații determina neonorarea comenzii.

Acestea sunt informațiile pe care dumneavoastră le furnizați in cunoștința de cauza, de obicei pentru un scop explicit. Aceasta informație va fi păstrata in siguranța si va fi folosita doar pentru scopul pentru care ne-ați dat permisiunea.

Colectăm doar informaţiile cu caracter personal pe care DUMNEAVOASTRĂ doriţi să ni le oferiţi sau a căror furnizare este necesară pentru ca noi să vă oferim (şi să îmbunătăţim) serviciile noastre. Colectăm atât informaţii cu caracter personal directe precum nume, adresă poştală şi adresă de e-mail, cât şi informaţii indirecte precum "cookies", informaţii referitoare la conexiune sau la sistem.

Informații pe care le colectam de la diverse persoane in timp ce vizitează site-ul:

  Folosim doar informațiile acceptate de obicei prin intermediul browser-ului pe care îl folosiți. Best Auto Vest adună informații generale despre paginile pe care vizitatorii site-ului nostru le accesează (timpul de incarcare al site-ului nostru, timpul de descărcare al unei pagini, etc.). Toate aceste informații sunt colectate pentru a îmbunătății mereu calitatea serviciilor pe care vi le oferim. Mai pot fi colectate si informații despre tipul browser-ului si domeniul folosit, adresa IP, etc., care ne vor ajuta sa înțelegem mai bine nevoile clienților noștri si sa va putea oferim o experiența online cat mai plăcuta.

Nu exista posibilitatea prin care sa va putem identifica ca persoana din folosirea acestui tip de informație.

Daca nu doriți sa furnizați acest tip de informație, trebuie ori sa învățați cum sa folosiți browser-ul intr-o maniera mai sigura, făcând uz de browsere specifice si adrese de IP rerutabile, sau puteți sa nu folosiți site-ul nostru. Nu credem ca oferirea de asemenea informații implica un risc de securitate și de confidențialitate.

De asemenea folosim cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site. Utilizăm "cookies", o tehnologie de stocare a datelor în calculatorul dumneavoastră cu ajutorul funcţionalităţii browser-ului dumneavoastră. Numeroase website-uri folosesc această tehnologie deoarece cookies-urile permit editorului de website să întreprindă lucruri folositoare precum să afle dacă calculatorul (şi probabil utilizatorul său) a vizitat website-ul anterior. De obicei, vă puteţi modifica browser-ul pentru a împiedica utilizarea cookies-urilor, însă, în cazul în care veţi face asta, este posibil ca Serviciul (şi Website-ul) să nu funcţioneze în mod corespunzător sau deloc. Informaţiile stocate în cookie sunt utilizate pentru a vă identifica. Aceasta ne permite să operăm un serviciu eficient şi să descoperim modelele de comportament ale vizitatorilor website-ului. (Vă rugăm să aveţi în vedere că utilizarea Website-ului nu este destinată şi nici orientată către copiii sub 18 ani.)

Datele se folosesc doar pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră privitoare la site pe termen scurt si chiar pe termen lung. Speram sa va simțiți confortabil cu folosirea de către noi a acestor informații, si am fi recunoscători sa ne trimiteți orice temeri pe care le-ați putea avea.

 

Cum folosim datele dumneavoastră?

Best Auto Vest  utilizează informațiile pe care le culege prin intermediul acestui site astfel  :

  1. pentru a va livra produsele comandate;
  2. pentru a îndeplinii solicitările pe care le-ați făcut;
  3. pentru a va contacta in cazul apariției unor probleme cu livrarea produselor;
  4. pentru a va furniza informații despre serviciile si produsele noastre;
  5. pentru a îmbunătății serviciile și experiența pe site.

Pentru o prezentare detaliata a modului in care sunt prelucrate datele dumneavoastra accesati pagina Prelucrarea Datelor (click)

 

Ce facem ca să păstram în siguranța informațiile dumneavoastră.

  Puteţi avea încredere că Best Auto Vest ia toate măsurile necesare pentru păstrarea confidenţialităţii şi securităţii informaţiilor cu caracter personal pe care dumneavoastră ni le trimiteţi. Datele cu caracter personal pe care le deţinem vor fi păstrate în siguranţă, în cadrul sistemelor noastre, în conformitate cu politica noastră internă privind securitatea şi confidenţialitatea datelor.

 

Adresa ofițerului de protecție a datelor.

Orice persoană vizată ne poate oricând contacta în mod direct cu orice întrebări sau sugestii în legătură cu protecția datelor cu caracter personal la următoarea adresă de e-mail dpo@bestautovest.ro

 

Link-uri către alte site-uri.

  Best Auto Vest poate conține link-uri către alte site-uri, dar nu poate fi considerat responsabil pentru practicile de confidențialitate, de publicitate, de produsese si/sau de conținut ale acestora. Daca aveți întrebări cu privire la politica de confidențialitate a acelor site-uri, va rugam sa ii contactați direct.

 

Newsletter

  Best Auto Vest vă da posibilitatea să primiți materiale promoționale (newsletter), prin care aflați informații despre oferte speciale, produse noi, evenimente, etc. Pentru a primii aceste materiale trebuie să completați formularul de înscriere. Daca doriți sa nu primiți acest tip de mesaje, va rugam sa urmați instrucțiunile de dezabonare aflate la sfârșitul fiecărui material promoțional. Cererea de dezabonare nu va împiedica trimiterea de e-mail-uri de comunicare cu privire la comenzile pe care le faceți sau la întrebările pe care ni le adresați.

 

Posibilitatea contactului prin website

 Site-ul BestAutoVest conține informații care permit un scurt contact electronic cu compania noastră, precum și comunicarea directă cu noi, prin includerea unei adrese de email generale. Dacă o persoană vizată ne contactează prin email sau prin formularul de contact, datele personale transmise de către aceasta in mod voluntar sunt stocate automat. Astfel de date personale, transmise în mod voluntar de către o persoană vizată către operator, sunt stocate pentru scopul prelucrarii și contactării persoanei vizate

 

Drepturile persoanei vizate



Dreptul de acces al persoanei vizate.
- In vederea exercitarii dreptului de acces persoana vizata poate oricând să contacteze BestAutoVest cu o solicitare in acest sens prin care sa obtina un raport al datelor cu caracter personal;

Dreptul de rectificare.  -Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține rectificarea datelor cu caracter personal atunci cand acestea sunt incorecte sau au suferit anumite modificari sau necesita a fi completate.

Dreptul la ștergere. - Fiecare persoană vizată are dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal dupa cum urmeaza:

  •                         1- atunci cand datele nu mai sunt necesare in scopul pentru care au fost colectate sau prelucrate,

  •                         2- persona vizata isi retrage consimtamantul pe baza caruia are loc prelucrarea,

  •                       3- persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament și nu există temeiuri legale pentru prelucrare, sau persoana vizată obiectează la prelucrare în conformitate cu articolul 21(2) din Regulament,

  •                       4- datele cu caracter personal au fost procesate in mod illegal sau o dispozitie legala in vigoare impune stergerea acestora.

    Dreptul la restrictionarea prelucrarii. - Fiecare persoană vizată are dreptul de a obține restrictionarea prelucrarii, acolo unde unul dintre următoarele cazuri se aplică:

  •                      1- acuratețea datelor personale este contestată de persoana vizată,

  •                      2- prelucrarea este ilegală și persoana vizată se opune ștergerii datelor personale, dar cere în loc restrictionarea utilizării lor,

  •                      3- BestAutoVest nu mai are nevoie de datele personale cu scopul de a le prelucra, dar ele sunt cerute de persoana vizată pentru unitate, în vederea exercitării unor drepturi,

  •                     4- persoana vizată s-a opus prelucrarii în conformitate cu articolul 21(1) din Regulament până la verificarea dacă temeiurile legitime ale BestAutoVest prevaleaza asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul la portabilitatea datelor. - Fiecare persoană vizată are dreptul sa solicite transferarea datelor cu caracter personal catre o terta persoana sau catre insasi persoana vizata.

Dreptul la opozitie. - Fiecare persoană vizată are dreptul de a se opune oricand, din motive care au legătură cu situația sa particulară, la prelucrarea datelor personale care îl/o vizează, fapt care se bazează pe punctele (e) și (f) din Articolul 6(1) din Regulament. Aceasta se aplică și crearii de profiluri. BestAutoVest nu va mai prelucra date personale în eventualitatea unei opozitii, decât dacă putem demonstra temeiuri convingătoare și legitime pentru prelucrare, care suprascriu interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate, sau pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea drepturilor legale. Dacă BestAutoVest prelucreaza date personale pentru scopuri de marketing direct, acolo unde exista un consimtamant prealabil, persoana vizată va avea dreptul să se opuna oricând la prelucrarea datelor sale personale pentru un astfel de marketing. Aceasta se aplică crearii de profiluri până în punctul în care este în relație cu un astfel de marketing direct. Dacă persoana vizată obiectează la prelucrarea realizată de BestAutoVest pentru scopuri de direct marketing, atunci BestAutoVest nu va mai procesa datele sale personale în aceste scopuri. În plus, persoana vizată are dreptul, pe temeiuri legate de situația sa particulară, să obiecteze la prelucrarea datelor sale personale de către BestAutoVest pentru scopuri de cercetare științifică sau de cercetare istorică, sau pentru scopuri statistice, în conformitate cu Articolul 89(1) din Regulament, decât dacă prelucrarea e necesară pentru realizarea unei sarcini îndeplinite în interes public.

Dreptul de a retrage consimțământul. - Fiecare persoană vizată are dreptul să-și retragă consimțământul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în orice moment.

Dreptul de a formula o plangere autoritatii de supraveghere – in cazul in care persoana vizata apreciaza ca drepturile sale legitime in legatura cu operatiunile de prelucrare a datelor personale au fost incalcate, aceasta se poate adresa cu o plangere in acest sens Autoritatii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

 

Modificări ale prezentei Politici Confidențialitate & Securitate

Vă rugăm să aveţi în vedere faptul că prezenta Politică este parte integrantă a Termenilor & Condiţiilor de utilizare a acestui Website şi este parte integrantă a Contractului încheiat între noi şi dumneavoastră. Este posibil ca, din când în când, să modificăm prezenta Politică, în întregime sau parţial, la propria discreţie. Orice modificări aduse prezentei Politici vor intra în vigoare imediat în momentul postării politicii revizuite pe Website. În funcţie de natura modificării, vom anunţa modificarea: (a) pe pagina Website-ului, sau (b) prin email, dacă avem adresa dumneavoastră de email. Cu toate acestea, în orice caz, prin utilizarea în continuare a Website-ului după întreprinderea oricărei modificări, se va considera că aţi fost de acord cu respectivele modificări. În cazul în care nu sunteţi de acord cu termenii prezentei Politici, după cum aceasta poate fi modificată din când în când, în întregime sau parţial, trebuie să încetaţi utilizarea Website-ului.

Pentru informare si suport, ne puteți contacta la adresa contact@bestautovest.ro, iar pentru sesizări si reclamații, la adresa office@bestautovest.ro.

Ultima actualizare: 24 mai 2018