BEST AUTO VEST- Universul auto.  

Viziunea companiei BEST AUTO VEST este sa fie prezenta in fiecare autovehicol din Romania cu orice fel de produs auto sau accesoriu pe care le comercializeaza, cu scopul de a ajuta si inspira consumatorii in viata lor de zi cu zi. 

BEST AUTO VEST este un dinamic importator si distribuitor de accesorii auto,cosmetice auto si piese auto din Romania,lider de piata in comertul online de accesorii auto, cu un portofoliu vast de branduri renumite, nationale si internationale. 

  

 

Portofoliul BEST AUTO VEST

Portofoliul BEST AUTO VEST include un numar de peste 15000 produse sub umbrela cele mai importante branduri internationale.Mai mult decat atat, BEST AUTO VEST dezvolta propriile branduri, Best Auto-car accesories si Garrage Tuff oferind astfel consumatorilor sai game si produse accesibile ca pret, satisfacand in acelasi timp pretentiile referitoare la calitate.

 

 

Strategia BEST AUTO VEST

 

Pe termen scurt si mediu, compania isi propune sa-si securizeze pozitie detinuta in peisajul comertului cu accesorii auto romanesc, pe termen lung urmarind ca BEST AUTO VEST sa ocupe o pozitie importanta in piata, in ceea ce priveste cota de piata, notorietatea si profitabilitatea.

Gasim permanent solutii de imbunatatire a relatiei noastre cu clientii, carora le oferim constant produse si marci noi, convenienta si servicii de calitate, tehnologie si accesibilitate,elemente care ne diferentiaza pe piata de profil din Romania. La BEST AUTO VEST pozitionam clientii in centrul preocuparilor noastre si facem eforturi sustinute a le oferi, o experienta de cumparare complexa si tot ce au nevoie pentru confortul din autoturism.

 

Valorile BEST AUTO VEST

 

SERIOZITATE
- Tratam lucrurile cu daruire, sinceritate, implicare, constiinciozitate. Facem ceea ce promitem, suntem constanti in a nu ne dezamagi partenerii.

CORECTITUDINE
- Integritatea, etica, moralitatea si increderea ne caracterizeaza. Pentru ca ne respectam intotdeauna cuvantul.

AMBITIE
- Ne dorim succesul. Dar suntem constienti ca-l putem avea doar prin indrazneala si optimism.
- Ne mobilizam toata energia pentru a ne implini si avem puterea de a obtine ceea ce ne dorim.

PERSEVERENTA
- Suntem hotarati si implicati in ceea ce facem. Muncim cu daruire si responsabilitate stiind ca doar astfel ne atingem scopul.

PERFORMANTA
- Exigentele nostre sunt ridicate si avem ambitia de a fi printre cei mai buni.
- Ne cunoastem valoarea si vrem sa fim recunoscuti pentru valoarea noastra.
- Dar suntem realisti si stim ca succesul trebuie masurat la fiecare pas pe care il facem spre el.


Soluționarea alternativă a litigiilor Soluționarea online a litigiilor