0377 100 941

Luni - Vineri: 08.00 - 19.00

0item(s)

Nu aveţi niciun produs în coş.

Spray reflectorizant biciclete_permanent_albedo100_pentru_toate_suprafetele_metal_lemn_beton_etc_200ml_2_.jpg
Spray reflectorizant permanent Albedo100 pentru toate suprafetele, metal, lemn, beton, etc, 200ml Spray reflectorizant permanent Albedo100 pentru toate suprafetele, metal, lemn, beton, etc, 200ml Spray reflectorizant permanent Albedo100 pentru toate suprafetele, metal, lemn, beton, etc, 200ml Spray reflectorizant permanent Albedo100 pentru toate suprafetele, metal, lemn, beton, etc, 200ml Spray reflectorizant permanent Albedo100 pentru toate suprafetele, metal, lemn, beton, etc, 200ml Spray reflectorizant biciclete_permanent_albedo100_pentru_toate_suprafetele_metal_lemn_beton_etc_200ml_2_.jpg

Spray reflectorizant biciclete permanent Albedo100 pentru toate suprafetele, metal, lemn, beton, etc, 200ml

Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Vizualizare generală rapidă

Spray reflectorizant permanent Albedo100 pentru toate suprafetele, metal, lemn, beton, etc, 200ml, elemente reflectorizante pentru timp de noapte

Cod Produs: 1590152

  • Comanda minima este 30 RON
  • Livrarea se face doar prin serviciul de curierat rapid in 24-48h ore.(numai in zilele lucratoare)
  • Transportul este gratuit in orice localitate din Romania la comenzi de min. 400 RON
  • Taxa de transport este 20 RON la comenzi cu valoare mai mica de 400 RON

Detalii

Spray reflectorizant permanent Albedo200 pentru toate suprafetele, metal, lemn, beton, etc - Spray reflectorizant biciclete

  • -Spray permanent cu vopsea reflectorizanta de culoare gri
  • -Reflecta foarte puternic lumina in intuneric.
  • -Potrivit pentru metale, lemn si plastic

Albedo100 Light Metallic este un spray reflectorizant biciclete cu proprietati de reflexie a luminii ce adera pe majoritatea suprafetelor pe care este aplicat si este rezistent la vant si ploaie.

Spray-ul este rezistent la radiatiile UV si este durabil pe materiale cum ar fi lemnul, betonul, metal, pietre , etc.

Sugestii de aplicare :

Albedo100 Light Metallic este recomandat a se aplica pe rotile la scaunele cu rotile , rotile de la biciclete, porti, cutii postale , unelte, pavaje, garduri, casti de bicicleta, etc.

Cum functioneaza acest Spray reflectorizant biciclete?

Spray-ul Albedo100 Light Metallic - este o vopsea cu uscare rapida de culoare gri pe timp de zi si reflectorizanta pe timp de noapte in conditii de luminiozitate redusa.

Vopseaua reflecta lumina in aceasi directie cu sursa de lumina.Asta inseamna ca doar persona din spatele sursei de lumina va vedea reflexia.

Puteti testa acest efect de reflexie , aplicand o sursa de lumina spre suprafata pe care ati aplicat spray-ul sau puteti urmari dintr-o masina aflata la distanta cu farurile pornite.

Vopseaua Albedo100 Light Metallic - Spray reflectorizant biciclete este o vopsea permanenta insa in unele cazuri poate fi indepartata cu diluant (folosirea diluantului poate afecta si vopseaua originala).

Cum se foloseste acest Spray reflectorizant biciclete ?

1- Intotdeauna folositi spray-ul in spatii deschise sau in incaperi bine ventilate. Agitati flaconul circa un minut inainte de aplicare. Deasemenea mai este necesar sa il agitati si in timpul aplicarii.

2- Dupa ce l-ati agitat aplicati imediat de la o distanta de aproximativ 30 de centimetri. Flaconul trebuie tinut in pozite verticala cu pulverizatorul in partea de sus.Nu trebuie sa reaplicati pe aceasi zona de mai multe ori vopseaua, o singura data fiind de ajuns.Se usuca in cateva minute la temperatura normala a camerei .

3- Dupa aplicare trebuie curatat pulverizatorul , tineti spray-ul in pozitie verticala cu pulverizatorul in jos si apasati pe acesta 1-2 secunde.

 

 

  1. Fiţi primul care scrie un comentariu acestui produs

Scrieţi propriul comentariu

Only registered users can write reviews. Please, log in or register