0377 100 941

Luni - Vineri: 08.00 - 18.00

0item(s)

Nu aveţi niciun produs în coş.


Piese auto Dacia Nova, SuperNova


Dacia Nova este primul autoturism proiectat de inginerii de la Automobile Dacia S.A. Mioveni fiind inspirati de modelul Peugeot 309 Dacia Nova este de tip hatchback (sau cu doua volume:compartimentul motorului si compartimentul pasagerilor contopit cu portbagajul) cu 5 locuri si 5 usi.Modelul sa fabricat intre anii 1995 - 2000 fiind echipat cu trei tipuri de motorizare : 1.4 GLi,1.6 GT si 1.6 GTi (cu injectie monopunct Bosch)

Dacia SuperNova a fost prima masina iesita pe portile Dacia dupa preluarea fabricii de catre Renault. Modelul este un hatchback cu 5 locuri si 5 usi fabricat intre anii  2000 - 2003 . Modelul fiind de fapt o Nova inbunatatita cu un motor Renault (E7J 260) și a transmisiei cu cea de la Renault Clio.Mașina a fost vândută în 4 versiuni de echipare: Europa, Confort, Rapsodie și versiunea de top Clima .

Best Auto Vest va ofera pentru Dacia Nova si SuperNova cu motorizare pe benzina gama completa de piese auto pentru motor,directie,suspensie si caroserie. Piese auto Dacia Nova si Supernova originale - OE fabricate de Automobile Dacia S.A. Mioveni si piese auto aftermarket autohtone sau din import .Toate piesele auto sunt noi , fabricate in concordanta cu cerintele RAR si cele internationale de omologare pentru siguranta tuturor participantilor la trafic.

Piese auto Dacia Nova, Super Nova