0377 100 941

Luni - Vineri: 08.00 - 18.00

0item(s)

Nu aveţi niciun produs în coş.


Garantie & Returnari

Renuntarea la cumparare


Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare,fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului- produselor. Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin intermediul transferului bancar.

Garantie


Podusele sunt livrate în ambalaj original, însoțite de factură fiscală și sunt asigurate pe durata transportului.

În cazul constatării unei defecțiuni a produsului la deschiderea coletului, datorită transportului sau a producătorului, accesoriile auto vor fi schimbate în cel mai scurt timp posibil numai în următoarele condiții: produsele defecte vor fi împachetate în ambalajul de transport original sau într-o cutie din carton dublu stratificat pentru o cât mai bună protecție pe durata transportului și trimise la sediul nostru.

O dată constatată defecțiunea produsele vor fi înlocuite imediat și vor fi trimise la adresa specificată. fără nici un cost suplimentar!   Info Telefon: 0377 100 941