Noul SUV Volkswagen debutează in 25 Octombrie

Noul SUV Volkswagen debutează in 25 Octombrie

Noul SUV Volkswagen debutează in 25 Octombrie

Mai sunt câteva zile până la prezentarea noului SUV Volkswagen T-Cross, iar pentru a mai îndulci așteptarea, oficialii constructorului german au publicat un nou teaser video. De această dată, nemții vin cu câteva detalii de caroserie, dar și cu o serie de imagini cu interiorul noului SUV.

Viitorul SUV Volkswagen T-Cross

va avea o lungime de 4.107 mm, cu 123 de mm mai puțin comparativ cu T-Roc. Nemții au pregătit și o banchetă spate care poate culisa cu până la 15 centimetri, motiv pentru care portbagajul poate “înghiți” până la 455 de litri (+10 litri comparativ cu T-Roc).

Interiorul

Va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord similar cu cel întâlnit pe Polo, în timp ce sistemul de informatii va comunica cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 8 inch.

Reprezentanții Volkswagen

Vin cu o serie de informații cu privire la sistemele de siguranță pregătite pentru noul T-Cross. Pachetul dezvoltat include următoarele sisteme: asistent pentru menținerea benzii de rulare, sistem de frânare automată de urgență cu funcție pentru recunoașterea pietonilor, sistem pentru monitorizarea unghiului mort, cruise control adaptiv și Rear Traffic Alert.

Related posts

Interacțiunile dintre șoferi, mașini și împrejurimile lor !

Interacțiunile dintre șoferi, mașini și împrejurimile lor !

Acest articol teoreticiza interacțiunile dintre șoferi, mașini și împrejurimile lor. Folosind cele patru relații umane-tehnologie ale lui Don Ihde pentru a analiza modurile în care se dezvoltă relațiile om-mașină prin procesul de conducere. În cazul conducerii autoturismelor non-autonome, oamenii sunt angajați cu autoturisme în ansambluri de șofer conducatori,...

Mai multe detalii ...