Noul SUV Volkswagen debutează in 25 Octombrie

Noul SUV Volkswagen debutează in 25 Octombrie

Noul SUV Volkswagen debutează in 25 Octombrie

Mai sunt câteva zile până la prezentarea noului SUV Volkswagen T-Cross, iar pentru a mai îndulci așteptarea, oficialii constructorului german au publicat un nou teaser video. De această dată, nemții vin cu câteva detalii de caroserie, dar și cu o serie de imagini cu interiorul noului SUV.

Viitorul SUV Volkswagen T-Cross

va avea o lungime de 4.107 mm, cu 123 de mm mai puțin comparativ cu T-Roc. Nemții au pregătit și o banchetă spate care poate culisa cu până la 15 centimetri, motiv pentru care portbagajul poate “înghiți” până la 455 de litri (+10 litri comparativ cu T-Roc).

Interiorul

Va fi disponibil cu un instrumentar digital de bord similar cu cel întâlnit pe Polo, în timp ce sistemul de informatii va comunica cu pasagerii prin intermediul unui ecran tactil cu diagonala de 8 inch.

Reprezentanții Volkswagen

Vin cu o serie de informații cu privire la sistemele de siguranță pregătite pentru noul T-Cross. Pachetul dezvoltat include următoarele sisteme: asistent pentru menținerea benzii de rulare, sistem de frânare automată de urgență cu funcție pentru recunoașterea pietonilor, sistem pentru monitorizarea unghiului mort, cruise control adaptiv și Rear Traffic Alert.

Related posts

black-friday-bestautovest

Black Friday 2018 in Romania, Ce sa cumperi pentru masina ta ?

Recomandari pentru achizitionarea produselor aflate la reducere de Black Friday din anul 2018 in Romania la magazinul online de piese, accesorii, componente auto bestautovest.ro TOP 3 Accesorii Auto de Black Friday: 1. Covorasele Auto pentru interior la preturi reduse de black friday 2018 De black friday 2018, puteti gasii...

Mai multe detalii ...

Accesorii auto utile pentru orice tip de sofer

Foarte multi oameni devin preocupati de personalizarea masinii lor  inca din fabrica, alegand extra-optiunile oferite de producatorul autoturismului respectiv. Prin Alegerea extra-optiunilor de la producatorii auto,putem alege urmatoarele caracteristici si propietati : Culoarea Masinii / Poate fi editie limitata / Alegera modelului de tapiterie la interiorul masinii / Obisnuit...

Mai multe detalii ...