Sistemul de suspensie, Ghidul Cumparatorului,

Arcurile Sistemul de suspensieauto sport

Sistemul de suspensie, Ghidul Cumparatorului,

Ghidul Cumparatorului, in achizitionarea de piese pentru sistemul de suspensie .

Dacă doriți să înlocuiți o suspensie uzată, să vă îmbunătățiți manevrabilitatea mașinii sau doar să  coborati distanta la sol, coilierele auto sunt necesare.Există mai multe mărci, stiluri și tipuri diferite și suntem întrebați zilnic: care set este cel mai bun pentru masina mea ?

Ce configurație sa alegeți, este cu adevărat mai mult despre ceea ce intenționați să faceți cu mașina.Produsul cel mai scump nu este întotdeauna cea mai bună opțiune. Există câteva lucruri pe care să le țineți minte în timp ce faceți cumpărături in domeniul automobilelor.

Multi producatori,de branduri mari va oferă

Suporti din cauciuc in kitul pentru sisteme de suspensie auto. O cantitate mică de deformare, în comparație cu surubul tip perna-minge. Suspensiile vor fi mai rigide decât un set de stoc,insa un colier care se folosește pentru sistemul de suspensie performant ca suport de cauciuc,face ca automobilul sa fie mult mai apropiat de sol.

Branduri Renumite in lumea sistemelor de suspensie

BC Racing BR Coilovers – Suport opțional din cauciuc.
Strada Powertrix Sport (SS) – suport original din cauciuc.

În plus, unele coliere, cum ar fi Tein Street Advance și KW Variant 3, renunță la includerea suportilor superiori și, în schimb,va recomandam sa re-utilizați suporturile pe care le folosește suspensia din fabrica.

Deoarece suspensia de stoc utilizează un cauciuc mare, acest lucru va oferi aproape întotdeauna cea mai netedă călătorie, dar nu este întotdeauna cea mai bună alegere pentru performanță.

Related posts