RECONDITIONAREA STOPURILOR

reconditionarea stopurilor

RECONDITIONAREA STOPURILOR

Se face prin polisarea impuritatilor, apoi vom aplica un strat de lac cu protectie uv .

Materiale Necesare pentru reconditionarea stopurilor auto.

Inainte sa incepem primul pas de a da cu smirghel,va sfatuim sa puneti lacul achizitionat intr-un recipient cu apa calda, astfel incat atunci cand il vom aplica, el a fie cald si lichid .

Pasul 1

Taiem Smirghelul in bucatele mici, dupa care le asezam in ordine crescatoare a propietatilor abrazive.

Aplicam o pulverizare cu apa pe suprafata stopului, dupa care incepem sa aplicam cu smirghelul in toate directile acestuia.Repetam acest proces cu toate tipurile de smirghel .

A nu se uita ca inainte de fiecare aplicare de smirghel pe suprafata stopului, se pulverizeaza cu apa,astfel finisarea stopului va fi mult utila si sesizabila.

Pasul 2

Dupa ultima aplicare de smirghel cu proprietatea de 2000, este recomandata stergerea suprafetei stopului cu “spirt”, pentru a indeparta toate impuritatile.

Pasul 3

Aplicarea Lacului pe suprafara stopului.

Asezati stopul intr-un loc inchis ferit de impuritati.

Aplicati lacul uniform pe suprafata stopului.

Lasati stopul la o temperatura aproximativa intre 10 si 23 grade celsius pentru uscarea lacului.

Materiale Necesare pentru acest tutorial

 Vezi si alte tutoriale

Related posts

black-friday-bestautovest

Black Friday 2018 in Romania, Ce sa cumperi pentru masina ta ?

Recomandari pentru achizitionarea produselor aflate la reducere de Black Friday din anul 2018 in Romania la magazinul online de piese, accesorii, componente auto bestautovest.ro TOP 3 Accesorii Auto de Black Friday: 1. Covorasele Auto pentru interior la preturi reduse de black friday 2018 De black friday 2018, puteti gasii...

Mai multe detalii ...

Accesorii auto utile pentru orice tip de sofer

Foarte multi oameni devin preocupati de personalizarea masinii lor  inca din fabrica, alegand extra-optiunile oferite de producatorul autoturismului respectiv. Prin Alegerea extra-optiunilor de la producatorii auto,putem alege urmatoarele caracteristici si propietati : Culoarea Masinii / Poate fi editie limitata / Alegera modelului de tapiterie la interiorul masinii / Obisnuit...

Mai multe detalii ...