RECONDITIONAREA STOPURILOR

reconditionarea stopurilor

RECONDITIONAREA STOPURILOR

Se face prin polisarea impuritatilor, apoi vom aplica un strat de lac cu protectie uv .

Materiale Necesare pentru reconditionarea stopurilor auto.

Inainte sa incepem primul pas de a da cu smirghel,va sfatuim sa puneti lacul achizitionat intr-un recipient cu apa calda, astfel incat atunci cand il vom aplica, el a fie cald si lichid .

Pasul 1

Taiem Smirghelul in bucatele mici, dupa care le asezam in ordine crescatoare a propietatilor abrazive.

Aplicam o pulverizare cu apa pe suprafata stopului, dupa care incepem sa aplicam cu smirghelul in toate directile acestuia.Repetam acest proces cu toate tipurile de smirghel .

A nu se uita ca inainte de fiecare aplicare de smirghel pe suprafata stopului, se pulverizeaza cu apa,astfel finisarea stopului va fi mult utila si sesizabila.

Pasul 2

Dupa ultima aplicare de smirghel cu proprietatea de 2000, este recomandata stergerea suprafetei stopului cu „spirt”, pentru a indeparta toate impuritatile.

Pasul 3

Aplicarea Lacului pe suprafara stopului.

Asezati stopul intr-un loc inchis ferit de impuritati.

Aplicati lacul uniform pe suprafata stopului.

Lasati stopul la o temperatura aproximativa intre 10 si 23 grade celsius pentru uscarea lacului.

Materiale Necesare pentru acest tutorial

 Vezi si alte tutoriale

Related posts

Tiptronic vs S tronic

Cutia de viteză automată a fost creată cu scopul de a lucra în tandem cu motorul, schimbând treptele de viteză fără intervenția șoferului. În acest articol vom compara funcționalitatea și caracteristicile a două cutii de viteze automate: Tiptronic și S tronic. Ce este cutia de viteze Tiptronic? Cutia de...

Mai multe detalii ...

Cum să-ți restaurezi farurile

Odată cu trecerea timpului și expunerea la elementele climatice, claritatea farurilor auto se diminuează. Lentilele încețoșate sau îngălbenite pot reduce eficacitatea farurilor pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate slabă, ceea ce este deosebit de periculos în sezonul toamnă/iarnă.  Setul de restaurare a lentilelor farurilor – Turtle...

Mai multe detalii ...