Protectia Motorului Auto

Protectia Motorului Auto

Protectia Motorului Auto

Se poate realiza prin montarea de scuturi auto, special concepute pentru a proteja automobilul de obiectele aflate pe sosea.

Scuturile auto de protecţie din metal este conceput pentru condiţii de drum dificile, spre exemplu:

  • Gropi,
  • Pietre,
  • Denivelări,

De asemenea au rolul important de a proteja partea de dedesubt a mașinii în special baia de ulei și cutia de viteze, cât şi restul elementelor şi accesoriilor expuse factorilor externi.

Motoarele echipate cu aceste scuturi de protectie,corespund standardelor producătorilor de autovehicule,şi montabilitatea pe maşina dumneavoastră este eficienta oferind o siguranta in plus componentelor aflate sub capota masinii.

Unde gasim aceste scuturi, pentru protectia motorului auto ?

In ziua de astazi,gasim pe internet o lista intreaga de distribuitori comerciali in domeniul pieselor auto,sau a accesorilor acestora.

Verificati lista produselor pentru protectia motorului auto,oferita de bestautovest.ro.

Scuturile auto metalice se livreaza impreuna cu suruburi, piulite, cleme si toate accesoriile pentru montare si nu necesita modificari ulterioare pentru aputea fi montat pe masina.

Imaginile produselor sunt cu titlu informativ.

In functie de model, scutul contine traverse, urecchi de
prindere, suruburi, cat si instructiuni de montare.

Vezi si cele mai bune scuturi pentru Dacia Logan

Related posts

Tiptronic vs S tronic

Cutia de viteză automată a fost creată cu scopul de a lucra în tandem cu motorul, schimbând treptele de viteză fără intervenția șoferului. În acest articol vom compara funcționalitatea și caracteristicile a două cutii de viteze automate: Tiptronic și S tronic. Ce este cutia de viteze Tiptronic? Cutia de...

Mai multe detalii ...

Cum să-ți restaurezi farurile

Odată cu trecerea timpului și expunerea la elementele climatice, claritatea farurilor auto se diminuează. Lentilele încețoșate sau îngălbenite pot reduce eficacitatea farurilor pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate slabă, ceea ce este deosebit de periculos în sezonul toamnă/iarnă.  Setul de restaurare a lentilelor farurilor – Turtle...

Mai multe detalii ...