Cum sa vopsesti o masina ?

Vopsirea mașinii implică o multitudine de produse, straturi clare, grunduri și pulverizatoare.

De aceea, lucrările profesionale in vopsitul auto pot fi extrem de scumpe.

Procesul este complex și există o anumită abilitate implicată, dar asta nu înseamnă că nu poți să-i dai automobilul un aspect nou de unul singur.

cum sa slefuiesti masina
cum sa slefuiesti masina

În primul rând, veți avea nevoie de timp.

O revopsire poate dura de la câteva zile până la câteva săptămâni, așa că găsirea unui magazin sau a elementelor necesare  pentru aceasta etapa – este un mare plus.

Va recomandam sa accesati site-ul bestautovest.ro pentru achizitionarea solutilor necesare pentru o revopsire usor si eficienta si in plus de asta aveti si transportul gratuit pentru comenzile mai mari de 400 lei.

Revenind la etapa de revopsirea a automobilului, veți avea nevoie de mai mult decât de vopsea.

 

Printre instrumentele esențiale se numără :

Dacă vă puteți permite un extractor de praf, va recomandam sa obțineți unul.

Nu este esențial, ci va ajuta la menținerea aerului liber de resturi si alte impuritati.

cum sa iti vopesti masina rapid si ieftin
cum sa iti vopesti masina rapid si ieftin

Pentru un vehicul de dimensiuni mici sau medii, veți avea nevoie de aproximativ un 3,7 litrii si jumatate de litru de strat de bază sau grund, 6 litrii de strat superior și 6 până la 7 litri de lac.

Vehiculele mai mari vor necesita aproximativ un doi litrii și jumătate de strat de bază, 12 litrii de strat de acoperire și 12 litrii de lac transparent.

Aceste cantitati sunt probabil mult mai mari decât ceea ce veți nevoie – iar profesioniștii vor folosi mai puțin – dar este mai bine să aveți mail multă vopsea, spre deosebire de prea puțina.

Dacă doriți să potriviți culoarea originală a mașinii dvs., găsiți codul de culoare situat pe plăcuța de conformitate a mașinii.

Un magazin online de piese, accesorii sau  vopsele auto va fi  de asemenea capabil să se potrivească codurile de culoare intre masina dvs si noua vopsea achizitionata.