Cum sa-ti repari parbrizul crăpat

Speram ca prin acest articol va ajutam sa rezolvati acesta problema fără a merge la un service specializat pentru inlocuire.

Sa presupunem ca afara este o zi minunată. Soarele strălucește, traficul se mișcă destul de fluent. Dar dintr-o dată! Există o parte din carosabil acoperita cu pământ, acest fapt va da un rezultat egal cu lovirea de pietre  în parbriz aducand riscul de a-l fisura sau chiar sparge.

cum sa iti repari crapaturile din parbriz
cum sa iti repari crapaturile din parbriz

Daca obiectul a trecut prin parbrizul automobilului in urma impactului,  este necesara inlocuirea.

Kit Reparatie Parbriz

In cazul in care obiectul proiectat in geamul atomobilului doar a crapat (ciobit)  suprafata parbrizului aceasta problema se poate remedia usor prin intermediul unui kit  de reparatii pentru parbrizele auto, special conceput pentru astfel de situatii.

De retinut !

Un parbriz crapat se poate fisura neremediabil în orice moment, însă reparația daunelor este mai ușoară decât credeți datorită unor produse inteligente.

Singura investiție suplimentară pe care trebuie să o faceți este:

Un pic de timp și răbdare.

În medie, inlocuirea parbrizului costă aproximativ suma de 1000 de lei  însă reparatiile pentru mașinile de lux pot fi mult mai scumpe. Sticla deteriorată urmează să devină o problemă de siguranță, deoarece îi slăbește rezistența față de proiectile viitoare.

Priviți cu atenție noul dvs. kit de reparatie a parbrizului auto achizitionat de pe magazinul online bestautovest.ro sau alt punct de distribuire a pieselor, accesorilor auto, acest produs poate să se repare întregul parbriz, pur și simplu prin injectarea unui compus epoxidic sau acrilic în crapatura.

 

Acest continut va acționa asupra parbrizului ca un adeziv, si va umple golurile cu aer din fisura sticlei.

Recomandat !

Va recomandam sa faceti acest lucru cât mai curând posibil, și  veți salva timpul pierdut pentru programarea si drumul la un service specializat, pentru inlocuirea parbrizului complet și de asemenea veți deveni geniul de reparații auto, care vă credeți întotdeauna că sunteți.

De Inteles :

Bineînțeles, nu toate ciobiturile sau crapaturile in sticla pot fi fixate, nici toate defectele eliminate în întregime. Cel mai bun lucru pe care puteți faceti este să umpleți spatiul gol din crapatura (ciobitura), astfel rezistenta parbrizului va creste considerabil iar pe viitor urmatoarele obiecte care vor putea lovii parbrizul nu vor aduce riscuri extreme de fisurare.

 Nu poți repara crăpături lungi.

Dacă aceasta este problema ta, atunci este necesara programarea si vizita la un service specialziat pentru inlucuirea parbrizului auto.

Dar pentru aproape orice ciobitura în geamul perpendicular auto pe o suprafață sau un unghi mic de adâncime kitul de reparatie pentru parbrizul auto le va rezolva instant.

Aceasta etapa va include umplerea spatiilor cu adeziv in fisurile din parbriz sub formă de conuri, frunze sau aproape orice forma intalnita la crapatura sau ciobitura de sticla. Este important ca obiectul care a lovit parbrizul sa nu scoata o bucată mare de sticla din parbrizului.