Noul motor Ford de 7,3 litri (GPL)

noul motor GPL de la ford

Noul motor Ford de 7,3 litri (GPL)

Această poveste recent adusa in mecanica populară despre noul motor pe gpl de la producatorul de automobile Ford, avand o capacitate cilindrica de 7,3 litri.

Aceasta noua technologie a fost probabil cea mai mare surpriză din domeniul de automobile din ultimul an calendaristic.

O mulțime de lucruri s-au speculat în privința motorului si  probabil este ultimul bloc motor in configuratia de  V8 care se va construi, toate aceste lucruri se spun despre motorul pe care marca ovală albastră a anunțat-o că va produce cu câteva luni în urmă.

Pentru a obține perspectiva de inginerie despre motivul pentru care au făcut acest lucru, pentru a obține unele informații privilegiate cu privire la metodele pe care le folosesc pentru a întări lucrurile și a le face să reziste in timp.

Nimeni nu poate proclama un motor care nu a fost niciodată văzut sau folosit în public cu un mare succes înainte de a face nimic. Nu facem asta. Ceea ce putem proclama este faptul că Ford a luat o abordare curajoasa  în această privință și rezultatul pare să fie una dintre cele mai comune soluții de a ieși din Detroit într-o perioadă lungă de timp.

Related posts

Tiptronic vs S tronic

Cutia de viteză automată a fost creată cu scopul de a lucra în tandem cu motorul, schimbând treptele de viteză fără intervenția șoferului. În acest articol vom compara funcționalitatea și caracteristicile a două cutii de viteze automate: Tiptronic și S tronic. Ce este cutia de viteze Tiptronic? Cutia de...

Mai multe detalii ...

Cum să-ți restaurezi farurile

Odată cu trecerea timpului și expunerea la elementele climatice, claritatea farurilor auto se diminuează. Lentilele încețoșate sau îngălbenite pot reduce eficacitatea farurilor pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate slabă, ceea ce este deosebit de periculos în sezonul toamnă/iarnă.  Setul de restaurare a lentilelor farurilor – Turtle...

Mai multe detalii ...