Toyota Supra FT-1 Gran Turismo Concept ! Jocul a devenit realitate !

Am auzit zvonuri despre un succesor Supra și multe dintre zvonuri indică conceptul Toyota FT-1 ca un posibil înlocuitor. Cu un nume care reprezintă „Ultimate Future Toyota„, FT-1 ar putea fi succesorul real dacă va ajunge la producție


Fiecare expoziție prezintă modelul cu îmbunătățiri minore care includ în mare parte sugestii de la fani. Deși FT-1 a fost inițial destinat jocului PlayStation Gran Turismo, credem că Toyota are în vedere serios luarea mașinii în producție.
Toyota FT-1 Concept Exterior

Stilul FT-1 împrumută de la o serie de mașini. Elementele sale din sticlă laterală și curbate sunt împrumutate de la Toyota 2000GT, parbrizul său parcă seamănă cu cel din conceptul Lexus FT-HS din 2007, în timp ce proeminența centrală a nasului este asemănătoare cu modelul TS030 LMP1.

Sugestiile Lexus LFA și Scion FR-S pot fi văzute și în alte elemente ale mașinii. În partea din față, fascia este un nas ponton și chiar sub ea veți vedea un splitter gri și două prize mari de aer.

Acesta va avea lumini înguste LED. Dispune de asemenea de ventile de aer care se dublează și ca canale pentru a ajuta la răcirea frânelor frontale.

În spatele fiecărei aripi din spate există ventilări suplimentare care transportă aer cald din motor. Coada este, de asemenea, proiectată excelent, cu un spoiler mic care seamănă cu o coadă.

De asemenea, dispune de o aripă mare care se ridică automat pe suporturile subțiri.
Chiar sub spoiler sunt stopuri în formă de bumerang, iar sub farurile optice este un difuzor adânc și țevi de evacuare duble.