Skoda Octavia Suberb, noul debut se lanseaza in 2020

Suntem siguri ca multi dintre voi va veti intalni pentru a vedea modelul Superb 2020, deoarece este debutul mult mai incitant al celor doua planificate de Skoda pentru ziua de azi.

Componenta modelului mijlociu va crește nu doar din cauza derivatului PHEV, ci și datorită variantei Scout noi.

Alăturându-se versiunilor Octavia, Karoq și Kodiaq Scout, primul Superb Scout va fi bazat pe vagon și se așteaptă să fie oferit cu cele mai puternice motoare pe care le are Skoda la Grupul Volkswagen.

noul debut skoda octavia superb din anul 2020 4

Atât motoarele pe benzină, cât și cele diesel sunt probabil în decolare și așteptăm ca acestea să funcționeze exclusiv cu un sistem DSG și un sistem de tracțiune integrală.

noul debut skoda octavia superb din anul 2020 5
noul debut skoda octavia superb din anul 2020 5

Superb Scout va servi drept alternativă pentru SUV, datorită probabil unei suprafețe mai înalte și a altor avantaje cum ar fi protecția ascensoarelor și, probabil, un mod de conducere adaptat pentru un teren dificil.

În interior, tapițeria noului scaun și un alt tapițat probabil vor stabili versiunea Scout în afară de ceilalți membri numeroși din familia Superb.

Modificările aduse de reîmprospătarea la mijlocul ciclului vor include adoptarea farurilor matrice cu LED-uri complete, lămpile de ceață față revizuite cu LED-uri și stopurile LED cu semnale secvențiale de direcție.

Au fost făcute unele modificări de design ușoare, dar nimic despre care să scrie despre acasă. Ar trebui să fie o poveste similară în interior, unde nu ne așteptăm la nimic major, dar ar putea fi ceva mai mult împrumutat de la Euro-spec VW Passat facelift.

Autovehiculul urban de dimensiuni reduse nu va fi singurul model electrificat care va primi astăzi premiera mondială, deoarece Skoda va introduce și o altă mașină de producție cu o propulsie hibridă plug-in.

Ambele sunt pregătite să poarte sufixul „iV” și să deschidă calea pentru o gamă largă de EV și hibrizi care urmează să se alăture echipei până la jumătatea următorului deceniu.

De fapt, Skoda a anunțat deja că mai mult de zece mașini electrificate vor fi lansate până la sfârșitul anului 2022, cu două EV pur bazate pe platforma MEW a VW Group care sosește încă din anul viitor.