Range Rover

Avand o putere de peste 400 Cai Putere şi 550 Nm la activ, noua motorizare este capabilă să accelereze SUV-ul Range Rover de pe loc şi până la 100 de km/h în 6.3 secunde.

Viteza maximă pe care masivul suv o poate atinge este de 225 de km/h.

Odată cu introducerea unui compresor electric, care oferă un impuls imediat prin rotirea în doar 0.5 secunde până la 65.000 de rpm, motorul, în mod neted și sensibil, se angajează să ofere un cuplu impresionant, comparabil cu cel al propulsoarelor care au de regulă volume mai mari.

Acest lucru se datorează coordonării optime între compresorul electric și turbo compresorul twin-scroll, fapt ce elimină practic şi în mod virtual turbo lag-ul.

Bazat în jurul unui nou sistem Start-Stop, cel mai recent motor de 3.0 litri este asociat cu un alt motor electric care poate funcţiona pe baza energiei generate la decelerări și stocate într-o baterie de 48 V.

De asemenea, această energie se poate transforma şi într-un cuplu suplimentar, reducând emisiile de CO2 și sarcina de lucru pe motor.

Clienții mai pot alege, de asemenea, un nou set de jante negre lucioase de 22 de inci, în plus față de opţiunile existente de 21 și 22 de inci.

Farurile de pe Range Rover au fost la fel actualizate pentru a include două caracteristici noi ca dotări standard. Disponibilă pe ambele sisteme Matrix şi Pixel LED, funcţia Sign Post Dimming identifică indicatoarele rutiere și dezactivează LED-urile individuale care ar putea reflecta lumina înapoi și ar putea cauza orbirea conducătorului auto.

Conectivitatea a fost îmbunătățită cu adăugarea unui nou Smartphone Pack, disponibil de acum standard în întreaga gamă de modele.

Acesta face accesibile interfeţele Apple CarPlay şi Android Auto pentru o conectare mai comodă a dispozitivelor mobile şi pentru un acces intuitiv la aplicațiile compatibile preferate ale clienților, cum ar fi cele de navigaţie sau de redare a muzicii.

Există, de asemenea, o suită de tehnologii de siguranță, inclusiv opționalul Adaptive Cruise Control cu funcţie Stop & Go și Steering Assist, alături de sistemul de frânare de urgenţă de la mare viteză High Speed Emergency Braking.