Noul model Skoda Octavia apare in 2020

Publicația cehă oferă noile informații dintr-un document intern care conține toate detaliile de produse pentru acest model nou Skoda Octavia.

Acesta sugerează că grupul Volkswagen nu dorește să dezvăluie a patra generație Skoda Octavia înainte de cea de-a opta generație VW Golf, care se confruntă cu unele complicații tehnice în dezvoltare, dar ar trebui să debuteze la IAA 2019 în septembrie dacă totul merge conform planului.

În ceea ce ar fi surprins mulți, versiunea Combi (estate) urma să fie premieră în primul rând, dar din cauza unei întârzieri în livrările de piese de la furnizori, decizia a fost inversată.

Acest Model Nou Skoda Octavia este deja suficient de mare pentru modelul segmentului său și, astfel, se așteaptă să rămână mai mult sau mai puțin la fel în mărime atunci când se mută la a patra generație.

Din punct de vedere proporțional ar trebui să pară un sedan adecvat, fără o siluetă asemănătoare coupe. Se pot aștepta revizuiri substanțiale ale designului luminilor și ale barei de protecție.

Pe interior, noul model ar trebui să aibă un design mai minimalist, care să ofere un aspect mai elegant și mai elegant.

Sistemele informative ale noului model de Skoda Octavia 2020 sunt de nouă generație din a treia generație a Matricei Infotainment Modulare (MIB3) cu ecrane de până la 9,2 inch.

Acest model nou Skoda Octavia va oferi probabil o motorizare pe benzină TSI de 1,0 litri, benzină TSI de 1,5 litri, motor TDI de 1,6 litri și motoare diesel TDI de 2,0 litri.

Motorul pe benzină TSI de 1.5 litri poate fi dotat cu tehnologie hibrid ușoară de 48 de volți.

Compania a confirmat varianta hibrid plug-in, despre care se spune că va urma în iunie 2020.

Rapoartele spun că și varianta RS orientată spre performanță va deveni hibrid cu un anumit nivel   de electrificare.