Noul Model de Hyundai Sonata va fi mult mai sigur !

Coreea de Sud a confirmat faptul ca noul coupe cu patru usi este sprijinit de platforma de vehicule din a treia generatie.

Această nouă platformă debutează sub caroseria modelului Sonata și va fi utilizată de modelele viitoare din gama Hyundai Sonata 2019.

Noul model de Hyundai Sonata afirmă că platforma de vehicule din a treia generație include o structură cu traiectorie multiplă  și o placă superioară de oțel pentru a se asigura că este mult mai superioară platformei de la modelul precedent .

Siguranța pe primul loc !

În ceea ce privește siguranța, noua arhitectură a îmbunătățit absorbția energiei și ajută la minimizarea impactului de coliziune în cabina pasagerilor.

În plus, platforma este proiectată astfel încât roțile să se deplaseze spre exterior în timpul unei coliziuni de suprapunere mici pentru a îmbunătăți siguranța pasagerilor.

Această tehnologie ajută, de asemenea, la împiedicarea autovehiculului să se rotească și să fie implicat în eventuale coliziuni secundare.

Utilizarea lui Hyundai de ștanțare la cald împiedică, de asemenea, deformarea celulei de pasageri.

Alaturi de imbunatatirile in domeniul sigurantei oferite de noua platforma, bazele modelului Hyundai Sonata 2020 imbunatatesc performanta.

Noul Model de Hyundai Sonata 2019

O modalitate noua pe aceasta platforma face acest lucru printr-un sistem conceput pentru a controla fluxul de aer in compartimentul motorului in timp ce imbunatateste diminuerea caldurii.

Acest sistem îmbunătățește, de asemenea, stabilitatea în partea inferioară a vehiculului și minimizează rezistența la aer.

Platforma a treia generație de la Hyundai este, de asemenea, mai ușoară decât predecesorul său și are un centru de greutate inferior.

Acest lucru permite o manevrabilitate mai bună.

În plus, noua platformă Hyundai Sonata ajută să atingă performanțe îmbunătățite cu zgomot si vibratii reduse.