Noul Autoturism BMW X2 Cu data lansarii in 2020

Compania producatoare de automobile BMW pare a fii  de neoprit în acest moment. Autovehiculele germane va  oferă tot ce vă puteți imagina pentru tipul de masina crossover-SUV.

Aceasta include totul, de la modelele subcompact la SUV-urile de dimensiune completă.

Modelul BMW X220, cu lansarea in anul 2020 reprezinta un alt model relativ proaspăt.

Modelul X2 prezintă o versiune sportivă a crossover-ului X1.

Acest crossover este similar cu cel al lui BMW X1 în multe categorii. Aceasta include același motor, transmisie și platformă. Chiar și designul este similar.

Cu toate acestea,Noul model de BMW X2 arată sportiv și vine cu o performanță mai bună. Cu toate acestea, este disponibilă numai o singură opțiune pentru motor. Dacă doriți și mai multă putere, BMW vă oferă versiunea X2 M35i.

Aspectul Exterior al modelului de BMW x2

Noul BMW X2 2020 va arăta mai sportiv decât fratele său X1. Forma, dimensiunile și chiar designul sunt foarte asemănătoare între cele două modele. Cu toate acestea, X2 vine cu mai mult stil și pare mai atractiv. Designul este mai elegant, mai ales in partea din fața automobilului.

Grila  este mult mai frumoasă și farurile cu LED-uri sunt mai clare. Mai jos, prizele de aer sunt mai mari. Partea Portbagajului  din spate vine cu o abordare mai agresivă. Aceasta include și spoilerul sportiv standard.

Confort și Interior pentru noul model de BMW X2 cu lansarea in anul 2020

Interiorul este foarte modern. Cu toate acestea, X2 oferă mai puțin spațiu decât modelul BMW X1. Confortul se află la același nivel.

Mai important, este un nivel ridicat de confort, mai ales în față. Modelul BMW X220 vine cu scaune sportive și scaunele din față sunt reglabile în 10 direcții.

Scaunele din spate sunt ușor accesibile și spațiul pentru picioare este generos.

Cu toate acestea, spațiul pentru picioare al scaunelor din spate este încă departe de figurile de vârf din clasă. Suprafața de marfă este evaluată la 27,1 metri cubi.

Rabatind scaunele din spate plat, se deschide până la 58,7 metri cubi de spațiu. Interiorul modern are numeroase dotări standard și cele mai noi caracteristici high-tech, multi media.

Motorul cu un turbocompresor puternic, pentru noul BMW X2!

Același motor care activează crossover-ul X1 va alimenta modelul BMW X220 2020. Cu toate acestea, este singura opțiune pentru motor. Un motor de 2.0 litri cu patru cilindri oferă mai mult decât suficientă putere.

Datorită turbocompresorului, acest motor generează 228 cai putere și un cuplu de 260 lb-ft.

O cutie de viteze automată cu 8 trepte este standardă, împreună cu setarea pentru tracțiunea pe față.

Un sistem cu tracțiune integrală este disponibil ca opțiune.

Când vine vorba de economia de combustibil, acest crossover oferă 21 mpg în oraș și 31 mpg pe autostrada.

De asemenea, acest crossover sprintează de la 0 la 60 mph în 6 secunde.