Kia Soul GT-Line Turbo

Hyundai-Kia GT-LINE turbo are o capacitate de 1,6 litri turbo-patru, cu o putere de 1,6 litri, pentru toate situațiile de condus, iar reacția automată cu două viteze cu șapte trepte reacționează rapid.

În modul Sport, cutia de viteze face cu bună știință licitarea dvs. și chiar are mai multă viteză mai mică.

În timpul testelor noastre, Soul GT-Line Turbo a lovit 60 mph în 6,5 secunde înainte de a atinge sfertul mile în 15,0 secunde la 93,7 mph.

Angajamentul Kia față de sistemele multimedia prietenoase utilizatorilor și tehnicile de siguranță de excepție câștigă punctele de distracție Soul 2020. Cu ajutorul sistemelor Android Auto și Apple CarPlay, un touchscreen opțional de 10,3 inci, un sistem de sunet Harman Kardon cu sunet dulce de 640 de wați și un iluminat ambiental multicolor care poate impulsiona muzica, Soul aduce infotainment de nivel inferior pentru sub 30.000 $ .

Suita de asistență pentru șofer Drive Wise, care vine standard pe sistemul Soul GT-Line Turbo, adaugă un plus de siguranță, reducând stresul zborului zilnic.

Distracție, practică și personalizată, modelul 2020 Kia Soul GT-Line Turbo are multe de oferit. La prețul de 28.735 dolari, fara covorașe sau alte accesorii la interior.

Este Kia Soul un autoturism perfect?