Honda E prezintă o nouă nuanță pentru Europa

în anul 2017, Honda a prezentat conceptul Honda Urban 2017 și conceptul Sports EV Concept și în timp ce ambele au fost bine primite, Urban EV a primit cea mai mare dragoste datorită stilului său retro quirky.

Honda electrica
Honda electrica

În momentul dezvăluirii, Honda a precizat că o versiune a modelului Urban EV se va produce in serie. Mai târziu, a lansat o actualizare sub forma unui prototip mai inspirat, mai puțin rotund, și ia dat un nume: Honda E. Și acum, Honda este prezentarea versiunii de producție a runway-ului său electric.

Există o singură problemă: Honda nu intenționează să aducă E în S.U.A. Aceste Automobile noi lansate de producator vor fi cel mai mult exploatate pe continentul european.

Honda electrica data lansare

Honda E este comercializată ca o mașină de transport urban care va fi ușor de navigat în jos pe străzi aglomerate și înguste europene și va oferi un pic de distracție șoferului atunci când acesta poate ieșii pe drumul deschis.

Noul Autoturism Honda E va fi echipat cu un motor electric care generează până la 148 CP și cuplu de 221 lb-ft. Alimentarea acestui motor este un pachet de acumulatori litiu-ion compact, cu greutate redusă de 35,5 kilowatt-oră.

Honda electrica data lansare

Honda spune că bateria rapidă răcită cu apă este capabilă să obțină o încărcare de 80% în doar 30 de minute și are un rulaj al distantei de peste 124 de mile. Acumulatorul este amplasat sub caroserie pentru a crea un centru de greutate redus.

Honda electrica data lansare in romania

Unul dintre principalele focus-uri pentru inginerii Honda a fost de a face mașina distractivă, dar sigură. Pentru a realiza acest lucru, Honda E a fost proiectat cu McPherson cu patru roti independente struts, iar inginerii au livrat o distribuție de 50/50 pentru a îmbunătăți în continuare productia.

Honda electrica data lansare in romania

Honda E utilizează de asemenea o structură scheletică de înaltă rezistență, dar ușoară, pentru a asigura cea mai mare protecție a șoferului.