Ford Tranzit un motor mai puternic

Ford Tranzit Europa are o istorie de furgonete reci și continuă cu cea mai recentă gama de autoutilitare Transit Sport.

Headliner-ul este Transit Custom Sport, cea mai mare versiune sport disponibilă.

Sub capota sa este cel mai puternic motor disponibil în Transiturile Europene avand aproximativ  182 cai putere de la un turbocompresor de 2.0 litri diesel cu patru cilindri.

Asta nu sună prea mult, dar este o îmbunătățire față de vechiul motor care a făcut 167 cai putere.

Mai impresionant este cuplul de 306 de kilograme pe care motorul îl scoate, plus faptul că poate fi cuplat cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Un autoturism cu șase trepte este de asemenea disponibil.

În plus față de cea mai puternică opțiune de motorizare, Transit Custom Sport primește suspensie pentru o mai sportivă dinamică a condusului.

Și pentru a arăta lumii este sportiv, are dungi de curse, roți mai mari, rachete subțiri și barieri unice. Ne simțim puțin geloși pe Europa, dar putem găsi consolare în faptul că America construieste camioane mai puternice.

Transit-ul nostru de dimensiuni complete este disponibil cu EcoBoost V6 de 3,5 litri twin-turbo și produce 310 cai putere și cuplu de 410 de kilograme.

Puteți chiar să-l specficați cu un diferențial limitat  cu o rată de transmisie mai mică de 3,73, comparativ cu unitatea standard de 3,31.

Celelalte două modele Transit Sport urmează un model similar cu modelul Custom avand dungi standard și exterior mai agresiv.

Transit Connect Sport vine cu noul Ford cu noul motor turbo, de 1.5 litri, cu 4 cilindri.

Este același motor pe care îl obținem în Transit Connect din Statele Unite cu 120 de cai putere și 200 de kilograme de cuplu.

Dar acei cumpărători europeni norocoși primesc opțiunea unei transmisii manuale.

Are fie un turbo diesel de 1,5 litri, fie un motor turbo de 1,0 litri, ambele producând 99 de cai putere și cuplat la o transmisie manuală.

Adorabilul Fiesta Van va primi și un model Sport și va fi, fără îndoială, cel mai distractiv.