Dodge Charger SRT

Dodge Charger SRT Hellcat

Cea mai mare atenție a fost acordată Challenger cu două uși, dar acum este timpul pentru o dragoste cu patru uși. SRT Hellcat va intra în producție în această toamnă și nu este o operațiune limitată.

Dodge Charger SRT Hellcat

Acesta este doar pasul unu in oferirea dragostei Charger si asigurarea ca ea ramane o masina musculara cu patru usi, un sedan de performanta.

Dodge Charger SRT Hellcat

Acest concept bazat pe producția de Widebody, are o versiune special adaptată a motorului Hemi V-8 de 6,2 litri supraalimentat, cu o transmisie automată cu opt trepte de înaltă performanță.

Dodge Charger SRT Hellcat

Acesta va avea un motor de rasă completă, o suspensie completă a cursei, o cușcă pentru rulouri, un scaun de curse și o celulă de combustibil care înlocuiește rezervorul de combustibil.

Dodge Charger SRT Hellcat

Piesele auto de schimb vor fi disponibile prin intermediul magazinelor online.

SRT Hellcat Widebody utilizează puterea de 707 cai putere și cuplul de 650 lb-ft de la Hemi V-8 de 6,2 litri supra-alimentat pentru a scoate de la 0 la 60 mph în 3,6 secunde, spun FCA execs.

Dodge Charger SRT Hellcat

Prin comparație, Demonul a avut un timp revendicat de 2,3 secunde, iar timpul revendicat de Challenger Redeye este de 3,4 secunde. Deci, acest sedan de familie cu patru uși este într-o companie rapidă.

Ultimul model de Dodge Charger promite, de asemenea, să finalizeze sfertul de mila în 10,96 secunde cu o viteză maximă de 196 mph.