Dacia Duster 2020 (FaceLift)

Modelul Dacia Duster (facelift) 2020 va avea o capotă mai înaltă, care va permite producătorului să elibereze spațiul necesar între capotă și componentele motorului, reducând astfel șansele de rănire suferite de pieton în lovirea metalului.

În plus, modelul revigorat va conține o mână de piese noi moi, inclusiv o nouă bara de protecție frontală și o grila actualizată.

Designul farurilor pare să fi fost păstrat, dar setările de iluminat vor include lumini de zi cu LED-uri.

Modelul Dacia Duster pentru anul 2020 (facelift) ar putea fi dotat cu o trapă electrică pe partea superioară a caroseriei.

Este posibil ca alte modificări vizuale să includă șine noi pentru acoperiș, roți din aliaj nou și opțiuni revizuite de vopsea.

Interiorul va asista la introducerea unei unități de infotainment mai modernă și la o calitate îmbunătățită a materialului.

Se precizează că opțiunea pentru motorul diesel de 85 CP va fi abandonată, în timp ce arzătorul de ulei K9K de 110 CP și motorul pe benzină de 1,5 litri H4K vor fi actualizate pentru a respecta normele de emisii BSVI.

Opțiunile de transmisie pentru motorul diesel vor continua să cuprindă un manual manual cu 6 trepte și manual automat.

Opțiunea pentru benzină va continua să fie vândută cu transmisie manuală cu 5 trepte și CVT.

Până în iulie 2019, compania Dacia ( Renault ) va echipa toate variantele de Duster cu senzori de parcare din spate, memento pentru centura de siguranță pentru pasageri și un avertisment de mare viteză pentru a respecta noile

reglementări de siguranță.