BMW M-Vision Concept m820 full EV

Nu multe concepte autonome arata ca M Next, asa ca vom incepe cu ceea ce vrei cu adevarat sa stii.

Vision M Next produce 600 de cai putere, dar nu este de la un V-8 twin-turbo, ca in noul motor puternic M820 (modelul de competitie are 617 CP).

Conceptul futurist de 600 CP vine de la sistemul său hibrid cu extensie extinsă, care include un motor cu patru cilindri alimentat cu gaz, dar are o gamă EV estimată de 62 de mile înainte ca motorul să intre și continuă călătoria în afara emisiilor zero cum ar fi Londra.

Accelerarea la 62 km / h vine în doar 3.0 secunde, ca și estimările M8 ale producătorului auto , deși așteptăm cu nerăbdare să testăm ambele reclamații dacă BMW face vreodată Vision M Next.

Deocamdată, trebuie să luăm cuvântul că conceptul poate atinge un teoretic de 186 km / h și, datorită propulsorului său „Power PHEV”, poate trece de la tracțiunea integrală la cea transmisă pe roțile din spate – deși așteptăm cu nerăbdare văzând cât de bine ar funcționa o astfel de propulsie complexă într-o mașină de producție.

Cu toate că nu suntem încă vânduți în legătură cu raportul dintre spațiul vizual față-de-masă al conceptului, tehnologia de iluminare cu laser, care face ca farurile subțiri si interesante.