Audi A3 și RS 3

Rafinament atractiv.

Audi A3 si RS3 Limuzină.

Audi A3 Limuzină îmbină caracterul specific modelelor coupe, cu designul elegant.

Linia fluidă a plafonului cu înălţime redusă emană dinamism pur. Suprafeţele musculoase îi conferă limuzinei o alură energică.

 

Aripile puternic profilate, cu pasajele evidențiate ale roţilor ce încadrează marcant jantele, creionează o imagine de ansamblu extrem de sportivă.

Tehnologiile inovatoare ale Limuzinei Audi A3 amplifică nivelul de confort oferit de automobil în călătorii.

O dotare atractivă în acest sens este afişajul complet digitalizat Audi virtual cockpit.

Iar noaptea devine zi: farurile opţionale Audi Matrix LED iluminează uniform şi clar carosabilul.

Sistemul va identifica vehiculele care rulează în faţă din sens opus sau pe acelaşi sens, în anumite limite, iar lumina va fi estompată în zona directă a acestor vehicule.

În schimb, zonele din vecinătatea vehiculelor şi dintre ele vor fi în continuare iluminate la intensitate maximă. Distribuţia adaptivă a luminii optimizează iluminarea carosabilului şi sporeşte confortul şi siguranţa.

Adiţional, luminile dinamice de semnalizare subliniază tehnologia progresistă de iluminare – inclusiv în partea din spate a maşinii.

Pentru a avea toate informaţiile importante în câmpul vizual direct, în timp ce conduceţi, Limuzina Audi A3 poate fi echipată opţional cu afişajul complet digitalizat Audi virtual cockpit.

Pe panoul de instrumente multifuncţional cu display de 12,3 inchi de înaltă rezoluţie, apar toate datele şi informaţiile, pentru ca cel de la volan să poată avea mereu totul în vedere.

Adiţional, sunt oferite opţional mai multe tehnologii inteligente: de exemplu, sistemul de infotainment avansat, MMI Navigation plus cu MMI touch şi comandă vocală, pentru un control intuitiv al Limuzinei Audi A3.

Interiorul spaţios al sportivului cu patru uşi este aerisit şi dispune de un design deosebit de clar. Portbagajul de 425 de litri poate fi extins prin rabatarea spătarelor banchetei.

Cârligul de remorcare opţional este rabatabil şi poate fi acţionat electric, prin simpla apăsare a unui buton. Astfel, Audi A3 Limuzină devine însoţitorul ideal, inclusiv mai departe de cotidian.

Audi A3 și  RS 3 vor repara 20.600 de mașini din întreaga lume,

Autoturismele Audi A3 si RS3 cu tetiere centrale pentru scaunele din spate, care se pot detașa în timpul impactului accidentului vor fi rechemate la reprezentantele producatorului german.

Rechemarea include mai mult de 3600 de automobile A3 și RS 3 în Europa  și a fost emisă deoarece șuruburile de fixare a tetierelor pot să lipsească, lăsând sistemele de blocare să fie libere și capabile să provoace răniri.

Producătorul auto spune că un furnizor de nivel 3 a făcut greșeli pe o linie de producție care permitea ca tetierele fără șuruburi să fie amestecate cu tetierele care au fost fabricate corespunzător.

Audi a aflat de problema de la un furnizor de nivel 1 și a deschis o investigație care a determinat dealerii ar trebui să verifice cel puțin mașinile pentru a se asigura că bolțurile de blocare nu lipsesc.

Tehnicienii vor înlocui orice tetieră din spate, dacă lipsesc știfturile.

Recuperarea Audi A3 și RS 3 a început la 7 martie 2019, dar clienții cu întrebări ar trebui să sune reprezentantele producatorului si sa ceara mai multe informatii.