Alfa Romeo Plug-In Hybrid, Design si Preț

Alfa Romeo a prezentat cel mai recent concept de vehicul care va merge pe aceeași platformă ca Fiat500X și Jeep Renegade.

Acest crossover mic va deveni și primul model hibrid plug-in Alfa.

Alfa Romeo Tonale 2020 vine cu sportivitate și un design exterior hatchback. Călătoria este puțin mai înaltă, iar poziția este foarte sportivă.

Pe lângă tehnologia hibridă plug-in, modelul 2020 Tonale se va desfășura sub modelul Stelvio.

Alfa Romeo Tonale

Alfa Romeo Tonale este un crossover foarte atractiv. Unele indicii sunt în mod clar împrumutate de la modelele Giulia și Stelvio.

Cu toate acestea, crossover-ul Tonale arată unic și frumos prin designul farurilor exotice echipate cu  tehnologie LED. Grila fata este deosebita si se imbina perfect cu bara de protectie.

Roțile mai mari de 21 de inci sunt primul lucru pe care îl veți observa.

Designul roților este similar cu cel din anii ’60.

Interiorul modelului Alfa Romeo Tonale 2020 va fi primordial în orice mod posibil. Pentru început, aspectul este orientat spre driver și primul lucru pe care îl veți observa este un afișaj digital de 12,3 inch.

Această unitate mare se află în spatele volanului. Bordul cu

aluminiu și accente cromate este foarte frumos și elegant. Tapițeria din piele oferă un confort deosebit și un sentiment real de lux.

Tabloul de bord găzduiește un alt ecran de 10,25 inch. Acest ecran de informatii sau detalii despre traficul rutier sau alte informatii necesare soferului .

Paddock este o aplicație care permite șoferului să achiziționeze upgrade-uri de performanță în timp real. Așa cum vă puteți aștepta, Alfa Romeo Tonale Crossover va oferi un  spațiu disponibil si confortabil pentru patru pasageri.