Interviul cu Harald Krueger, CEO-ul de la compania BMW

Interviul cu Harald Krueger, CEO-ul de la compania BMW

Importanța seriei 3 de la BMW viitorul EV ( Masina electrica)

Harald Krueger este însărcinat cu supravegherea unei tranziții de la motoare diesel la automobile electrice, în timp ce producatorul de automobile BMW este cel mai de succes brand, care aduce pe piata auto cele mai de lux  vehicule.

Am vorbit cu Krueger, CEO al BMW și președinte al consiliului său de administrație, la show-ul de la Paris, în cadrul căruia constructorul auto bavarez a dezvăluit că noua generație a Seriei 3 va fi cea mai sportivă mașină din segment.

Seria 3 va ancora marca cu creșterea SUV-urilor?

– Seria 3 va fi întotdeauna inima brandului BMW. Modelul Sedan sportiv se vinde bine pe tot globul.Insa si modeul de X3-ul se vinde bine, dar mai sunt încă 3 serii și 4 serii.

Acest Seria 3 restaurează dinamica generațiilor anterioare?

  • Da. Este mult mai sportiv !
  • E mult mai emoțional din punct de vedere al dinamicii.
  • Suspensia se poate regla ușor.
  • Gama este incredibilă între o mașină sportivă, dinamică și confort.
  • Conducerea Parisului spre Frankfurt, când drumurile sunt rele, puteți ieși fără dureri de spate.
  • E o mașină bine echilibrată. Este un nivel mai mare decât generația anterioară.

Noua arhitectură CLAR permite o mulțime de acest lucru?

– Da.!

 – Arhitectura CLAR  indrepta compania noastră spre nivelul următor de servicii digitale. Asistentul inteligent personal vă cunoaște muzica, gustul, restaurantul. Există o legătură personală între mașină și tine. Acesta este un pas imens. A nu avea o nouă generație de servicii digitale ar putea fi un argument pentru a nu cumpăra mașina.

Mai multe versiuni vin mai târziu?

– Este prea devreme să vorbim despre ele, dar seria 3 este întotdeauna baza unei versiuni M.

Cum va veni i4 în 2021 competiția?

– Acesta va fi un design fantastic, foarte emotional. Ai văzut mașina de spectacol. Va avea până la 700 km (435 mile) de rază electrică. Este mult mai rapid decât alte mașini de la 0 la 60. Acesta vine cu ultima generație de conectivitate, materiale și design.

Vinzarea va fi în diferite game ?
– Da. Vor fi diferite opțiuni !

Ce gama de hibrizi de tip plug-in trebuie să fie competitivi?

Noul X5 are o distanță de 70 km (43 mile). Acesta va fi oferit anul viitor. Și ne vom extinde cu fiecare hibrid plug-in. Hibridul plug-in din seria 3 este extins de la X5. Va avea două și jumătate sau poate de trei ori gama generației anterioare.

 

Cum se desfășoară strategia dvs. pentru vehiculele electrice?

Până în 2021 vom avea cinci vehicule pur electrice. Avem deja mai mult de 10 hibride plug-in, iar până în 2021 vom avea mai mult. Până în 2025 vom avea 25 de vehicule electrificate; 12 dintre ele sunt pur electrice. Avem nevoie de aceasta pentru situația privind emisiile de CO2 din Europa.


Cum gestionați investiția necesară?

Industria noastră este de cooperare.

BMW investește cât mai mult posibil în dezvoltare. În acest an, cheltuim 7 miliarde de euro (8 miliarde de dolari). Acest lucru este dublu față de ceea ce am investit în trecut. Cu privire la hidrogen, avem o bună colaborare cu Toyota. La condusul autonom, avem parteneri precum Continental și Delphi.

Related posts

Tiptronic vs S tronic

Cutia de viteză automată a fost creată cu scopul de a lucra în tandem cu motorul, schimbând treptele de viteză fără intervenția șoferului. În acest articol vom compara funcționalitatea și caracteristicile a două cutii de viteze automate: Tiptronic și S tronic. Ce este cutia de viteze Tiptronic? Cutia de...

Mai multe detalii ...

Cum să-ți restaurezi farurile

Odată cu trecerea timpului și expunerea la elementele climatice, claritatea farurilor auto se diminuează. Lentilele încețoșate sau îngălbenite pot reduce eficacitatea farurilor pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate slabă, ceea ce este deosebit de periculos în sezonul toamnă/iarnă.  Setul de restaurare a lentilelor farurilor – Turtle...

Mai multe detalii ...