Filtre KN

Filtre KN

Filtre KN

 Filtre KN cu peste 1.500.000 km rulați fără intervenția mecanicului.

în timpul acestui mai mult de un milion de km,s-au economisit o sumă consistentă de bani ,aproximativ peste 1800$, folosind filtre KN profesionale.(bani ce ar fi costat dacă se foloseau alte filtre de aer).Conform cu cele spuse de consultantul unui service specializat în diagnosticarea și întreținerea automobilelor:

Se precizează că motorul și chiulasa nu a fost scoasă în peste un milion de km.

De cațe ori s-au curat aceste filtre KN ?

  • Filtrele K&N au fost curățate de 10-12 ori în milionul de km.

Când deschidem capacul și e murdar, îl ștergem,apoi închidem capacul la loc.Cam atât despre întreținerea filtrelor KN profesionale” .

Înlocuirea filtrelor de aer este o incovenientă, pentru unele persoane care ar prefera sa nu aibă de-a face cu acest proces.Pentru evitarea bătăilor de cap privind filtrele,și achiziționarea unor produse profesionale în domeniul autovehiculelor  accesați acest link.

 

Related posts

Procesul de productie din anul 2020 pentru Porsche model 911

Porsche încorporează cea mai mare etapă de dezvoltare a modelului  911 până în prezent. Este o reflectare extraordinară a producătorului de mașini sport: lupta pentru cea mai bună eficiență posibilă. Acest lucru poate fi văzut în toate aspectele, începând cu designul său evoluat. O siluetă mai compactă, suprafețe încărcate...

Mai multe detalii ...