Filtre KN

Filtre KN

Filtre KN

 Filtre KN cu peste 1.500.000 km rulați fără intervenția mecanicului.

în timpul acestui mai mult de un milion de km,s-au economisit o sumă consistentă de bani ,aproximativ peste 1800$, folosind filtre KN profesionale.(bani ce ar fi costat dacă se foloseau alte filtre de aer).Conform cu cele spuse de consultantul unui service specializat în diagnosticarea și întreținerea automobilelor:

Se precizează că motorul și chiulasa nu a fost scoasă în peste un milion de km.

De cațe ori s-au curat aceste filtre KN ?

  • Filtrele K&N au fost curățate de 10-12 ori în milionul de km.

Când deschidem capacul și e murdar, îl ștergem,apoi închidem capacul la loc.Cam atât despre întreținerea filtrelor KN profesionale” .

Înlocuirea filtrelor de aer este o incovenientă, pentru unele persoane care ar prefera sa nu aibă de-a face cu acest proces.Pentru evitarea bătăilor de cap privind filtrele,și achiziționarea unor produse profesionale în domeniul autovehiculelor  accesați acest link.

 

Related posts

Patinarea ambreiajului la autoturisme, in ce consta aceasta problema ?

Patinarea ambreiajului la autoturisme, in ce consta aceasta problema ?

Motivele Patinarii Ambreiajului la autoturisme pot fi : Uzarea sau defectarea ferodourilor sau a suprafeței discului. Ferodourile, uzate excesiv ca urmare a subțierii lor, nu mai presează destul de puternic asupra suprafeței volantului. Efortul de compresie al mecanismului nu este suficient pentru a asigura o conexiune fixă a elementelor...

Mai multe detalii ...
noul motor GPL de la ford

Noul motor Ford de 7,3 litri (GPL)

Această poveste recent adusa in mecanica populară despre noul motor pe gpl de la producatorul de automobile Ford, avand o capacitate cilindrica de 7,3 litri. Aceasta noua technologie a fost probabil cea mai mare surpriză din domeniul de automobile din ultimul an calendaristic. O mulțime de lucruri s-au speculat...

Mai multe detalii ...