Expansiunea Grupului Renault Dacia

Dacia Sandero Stepway 2019

Expansiunea Grupului Renault Dacia

Expansiunea Grupului Renault Dacia de la Casablanca (Maroc) se va dubla la 160.000 de unități anual cel târziu în 2022.

Uzina de la Casablanca a produs:

  • Anul trecut 38.402 unități Logan
  • 37.409 unități Sandero, inclusiv în versiunea Stepway,

Astfel că producția totală a celor două modele a fost de 75.811 unități. În plus,tot aici se produc Lodgy Taxi, Lodgy Stepway și Dokker Stepway, dar și versiunea cu volan pe dreapta a lui Sandero pentru piața din Marea Britanie.

Principalele uzine Dacia sunt însă cele de la Tanger (Maroc) și Pitești. Uzina din Tanger produce în prezent circa 340.000 de unități anual, astfel că Dacia va produce în total în Maroc peste 500.000 de unități.

Între timp, uzina de la Mioveni are o producție de 350.000 de unități pe an, iar oficialii Renault au anunțat recent că intenționează să mărească producția cu 30%, până la pragul de 450.000 de unități. Totuși, francezii au menționat că vor începe lucrările pentru extinderea producției doar în cazul construirii autostrăzii Pitești – Sibiu și a acordării unor ajutoare de stat.

Related posts

black-friday-bestautovest

Black Friday 2018 in Romania, Ce sa cumperi pentru masina ta ?

Recomandari pentru achizitionarea produselor aflate la reducere de Black Friday din anul 2018 in Romania la magazinul online de piese, accesorii, componente auto bestautovest.ro TOP 3 Accesorii Auto de Black Friday: 1. Covorasele Auto pentru interior la preturi reduse de black friday 2018 De black friday 2018, puteti gasii...

Mai multe detalii ...

Accesorii auto utile pentru orice tip de sofer

Foarte multi oameni devin preocupati de personalizarea masinii lor  inca din fabrica, alegand extra-optiunile oferite de producatorul autoturismului respectiv. Prin Alegerea extra-optiunilor de la producatorii auto,putem alege urmatoarele caracteristici si propietati : Culoarea Masinii / Poate fi editie limitata / Alegera modelului de tapiterie la interiorul masinii / Obisnuit...

Mai multe detalii ...