Elon Musk dezvaluie modelul SUV Tesla Y Compact SUV

tesla-model-y-SUV

Elon Musk dezvaluie modelul SUV Tesla Y Compact SUV

Acum, când modelul  marcii autoturismului TESLA 3 a atins punctul de preț al prețului de 35.000 de dolari,compania producatoare de automobile Tesla își îndreaptă atenția asupra marketingului către următorul vehicul pentru a se alătura gamei Tesla sub forma modelului Y.

Modelul Y de la Tesla este un SUV compact mai spatios decat modelul 3, fiind mai putin impunator decat modelul X.

Se asteapta ca acesta sa obtina un rating de cinci stele in siguranta automobilelor si in cele din urma va oferii patru optiuni pentru ficare model : standard, lung, dublu motor AWD.

Interiorul arată foarte asemănător modelului 3, Standard va fi cel mai ieftin la 39.000 de dolari și poate atinge o viteză maximă de 230 mile /h intr-un interval 5.9 sec de 0-60 km.

Cu toate acestea, nu va fi disponibil până în primăvara anului 2021. Celelalte trei modele sunt totuși lansate în toamna anului 2020.

Related posts

Tiptronic vs S tronic

Cutia de viteză automată a fost creată cu scopul de a lucra în tandem cu motorul, schimbând treptele de viteză fără intervenția șoferului. În acest articol vom compara funcționalitatea și caracteristicile a două cutii de viteze automate: Tiptronic și S tronic. Ce este cutia de viteze Tiptronic? Cutia de...

Mai multe detalii ...

Cum să-ți restaurezi farurile

Odată cu trecerea timpului și expunerea la elementele climatice, claritatea farurilor auto se diminuează. Lentilele încețoșate sau îngălbenite pot reduce eficacitatea farurilor pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate slabă, ceea ce este deosebit de periculos în sezonul toamnă/iarnă.  Setul de restaurare a lentilelor farurilor – Turtle...

Mai multe detalii ...