Cotiere Auto Universale

Cotiere Auto Universale

Cotiere Auto Universale

Cotiera auto a devenit un element extrem de util, atat la drum lung, cat si pentru plimbarile prin oras.Daca masina dumneavoastra  suporta montarea unei cotiere auto de calitate va recomandam sa faceti aceasta investitie si nu veti regreta nici macar un leu cheltuit pe acest accesoriu.

Poate parea un lucru banal, dar cotiera nu ar trebui sa lipseasca din masina dumneavoastra.

Cotierele Auto Universale sunt realizate din :

  • Plastic ABS de calitate,
  • Piele ecologica, burete si componente metalice pentru montare si sustinere.

Spatiile de depozitare sunt in general captusite cu catifea, iar capacul este culisabil pentru a putea fi lungit sau scurtat in functie de nevoia dvs.

Setari cotiere auto

Se poate regla si pe inaltime si poate fi rabatata vertical, pe spate. Conform specificatiilor si testelor, cotierele nu vor incurca actionarea franei de mana, a schimbatorului de viteze si a centurilor de siguranta.

Conform specificatiilor si testelor :

Cotierele auto nu vor incurca actionarea franei de mana, a schimbatorului de viteze si a centurilor de siguranta.

Related posts

Tiptronic vs S tronic

Cutia de viteză automată a fost creată cu scopul de a lucra în tandem cu motorul, schimbând treptele de viteză fără intervenția șoferului. În acest articol vom compara funcționalitatea și caracteristicile a două cutii de viteze automate: Tiptronic și S tronic. Ce este cutia de viteze Tiptronic? Cutia de...

Mai multe detalii ...

Cum să-ți restaurezi farurile

Odată cu trecerea timpului și expunerea la elementele climatice, claritatea farurilor auto se diminuează. Lentilele încețoșate sau îngălbenite pot reduce eficacitatea farurilor pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate slabă, ceea ce este deosebit de periculos în sezonul toamnă/iarnă.  Setul de restaurare a lentilelor farurilor – Turtle...

Mai multe detalii ...