Comanda piese auto si accesorii sub timpul de 5 minute

Comanda piese auto si accesorii sub timpul de 5 minute

Echipa specialista in domeniul pieselor si accesorilor auto, a lansat recent un asistent virtual prin intermediul cariua se pot efectua precomenzi online.

Ce inseamna mai exact asta ?

Acest asistent online reprezina ajutorul ideal pentru clientii si utilizatorii magazinelor noastre de piese si accesorii auto.

Un alt rol important este sa scurteze timpul de completare manuala a formularelor de pe site-uri.

Cum se procedeaza pentru a folosi acest asistent cat mai efectiv ?

Pasul 1 : Accesam adresa magazinului online : Bestautovest.ro

Pasul 2 : Dam click pe icoana in forma de cerc cu un simbol de mesaj.

Pasul 3 : Dupa ce fereastra chatului s-a deschis, vom fi intampinati de mesajul de bun venit al asistentului virtual bestautovest.ro.

Pasul 4 : Selectam categoria dorita pentru care avem nevoie de informatii sau dorim sa efectuam o comanda online, sau o precomanda intr-o zi de sarbatoare cand nici un operator nu este disponibil online.

Pasul 5 : Dupa ce alegem categoria dorita de interes, este momentul sa specificam detalile autoturismului pe care il detinem. Exemplu : (Dacia Logan 1.4 benzina an fabr. 2009 Berlina ).

De retinut : pentru a comanda accesorii auto nu aveti intotdeauna nevoie de seria de caroserie, insa daca doriti sa achizitionati piese auto, sau alte accesorii dedicate special pentru un tip de masina anume, atunci aveti nevoie sa specificat seria de caroserie a automobilului.

Pasul 6 : Specificam datele si metoda de contact unde sa primit informatiile necesare.

La acest pas aveti 3 optiuni, echipa magazinului nostru online de piese si accesorii auto va poate contacta prin intermediul : Serviciului de Posta electronica cunoscut si sub numele de email, pe reteaua de socializare Whatsapp sau prin metoda classica Telefonica.

Pasul 7 : Dupa ce datele transmise de catre dvs ajung la magazinul nostru, operatorii va vor contacta pe metoda selectata de dvs cu informatiile de pret sau detaliile pe care le-ai dorit sa le stiti.

Pasul 8 : Daca nu aveti timpul necesar sa vizitati magazinul nostru online de piese si accesorii auto bestautovest.ro, va incurajam sa folositi retele de socializare unde suntem prezenti si permitem cereri de oferta.

Puteti da precomenzi pe urmatoarele retele de socializare:

Facebook / Whatsapp / Telegram / Slack / Twitter / Website /

La urmatorul update promitem sa aducem mai multe platforme disponibile pentru a comanda piese si accesorii online, precum ar fii Google asistant si Alexa .

Related posts

Tiptronic vs S tronic

Cutia de viteză automată a fost creată cu scopul de a lucra în tandem cu motorul, schimbând treptele de viteză fără intervenția șoferului. În acest articol vom compara funcționalitatea și caracteristicile a două cutii de viteze automate: Tiptronic și S tronic. Ce este cutia de viteze Tiptronic? Cutia de...

Mai multe detalii ...

Cum să-ți restaurezi farurile

Odată cu trecerea timpului și expunerea la elementele climatice, claritatea farurilor auto se diminuează. Lentilele încețoșate sau îngălbenite pot reduce eficacitatea farurilor pe timp de noapte sau în condiții de vizibilitate slabă, ceea ce este deosebit de periculos în sezonul toamnă/iarnă.  Setul de restaurare a lentilelor farurilor – Turtle...

Mai multe detalii ...