Capace roti modele 2018

Capace roti modele 2018

Alegerea unor capace de roti potrivite inseamna sa :

Optati pentru acelasi producator cu al masinii pe care o aveti, insa pe piata exista si alte branduri de incredere, cum ar fi Carmax, Gorecki, Mega Drive si Michelin. Asadar, puteti alege un model universal sau unul special pentru masina dumneavoastra, care s-ar putea potrivi mai bine din punct de vedere estetic.

Materialele folosite sunt un alt aspect important, influentand rezistenta si aspectul capacelor. Modelele fabricate din plastic (cel mai frecvent ABS) sunt mai usoare si rezista foarte bine la apa, insa nu sunt la fel de rezistente la zgarieturi ca cele din metal (otel sau aluminiu). Un indicator destul de bun al calitatii oferite il reprezinta si costul, ca si in cazul majoritatii produselor de altfel.

Bineinteles, inainte de a putea alege un model anume va trebui sa aflati marimea potrivita a capacelor. Un SUV are de obicei roti mai mari decat o masina obisnuita, prin urmare si capace de roti de dimensiuni mai mari. Acestea pot avea diametre de 13-17 inch si sunt pe masura anvelopelor. Diametrul anvelopelor este specificat si in cartea tehnica a masinii.

Tipuri de capace roti modele 2018

Asa cum spuneam, clasificarea acestora se face in functie de mai multe aspecte, unul dintre ele fiind si modul de montare. Capacele cu surub se monteaza de obicei putin mai greu, datorita filetului, asadar este recomandat sa fiti cat mai atent atunci cand le instalati. Cele cu cleme nu necesita niciun fel de unelte si se monteaza mai usor. Aspectul este un alt factor important, fiind o idee buna sa alegeti un model cat mai potrivit cu designul masinii.

Garantia acestor produse poate varia, insa de cele mai multe ori este una standard, de 24 de luni. In general se vand seturi, insa puteti cumpara si unele capace in mod individual (gama de modele disponibila este mult mai mica). Seturile cu un raport calitate/pret foarte bun costa de obicei minim 80 de lei.

Cum gasiti si cumparati cel mai usor capace pentru roti

Va recomandam sa cumparati capace de roti de pe internet, deoarece gama de modele este in numar de cateva sute, deci puteti rasfoi linistit din locuinta dumneavoastra printre o multime de capace compatibile. In acest fel puteti alege un set cat mai atractiv, iar livrarea costa de obicei sub 20 de lei. Aveti posibilitatea si sa ridicati produsele gratuit din showroowm, daca locuiti intr-unul dintre marile orase ale tarii.

Related posts